Hi, ik ben Ingrid Meijer

Samen met mijn partner Johan en kittens Puck & Binkie woon ik in het mooie Breda.

Ik ben ondernemer, virtual assistant, ondersteuner in hart en nieren & theeleut.

Gedurende mijn 20 jaar durende loopbaan bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken heb ik veel ervaring opgedaan in heel divers werk. Variërend van secretarieel werk en archief tot consulair werk en projectmanagement. In die 20 jaar heb ik gewoond en gewerkt in o.a. Polen, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Oekraïne. Toffe tijd was dat.

Eenmaal terug in Nederland duur het niet heel lang voordat ik mijn ontslag indiende. Na wat belangrijke me-time en een jaartje vrijwilligerswerk ben ik mijn eigen bedrijf gestart als virtual assistant (VA).

De afgelopen 5 jaar heb ik als VA veel ondernemers mogen helpen met al het “technische gedoe” omtrent hun online onderneming, voornamelijk op het gebied van e-mailmarketing, websites, online leeromgevingen en webinars.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met haken en geocaching.

Ik help ondernemers met de "techniek" van hun online business.
Mijn focus ligt daarbij op functionaliteit én eenvoud.

Wat anderen zeggen over mij...

She holds my back

Ingrid is erg behulpzaam en punctueel. Ze pakt dingen zelfstandig op en geeft ook duidelijk aan als iets anders of beter zou kunnen. Als ze het (nog) niet kan, zoekt ze het uit kan ze het daarna alsnog. Ingrid vergeet zelden iets. Sinds ik met haar werk, heb ik echt het gevoel dat “she holds my back”. Zelfs als ik op vakantie ben, weet ik dat de belangrijke dingen gewoon doorlopen. Ik ben super tevreden met haar. Ik hoop dat we nog heel lang samenwerken. Ook al is het meestal online, het voelt echt als een teamlid.
Geheim wapen

Lang had ik het voor me uitgeschoven. Werken met een VA? Dat was niets voor mij. Dat zal wel een heleboel gedoe opleveren…. Nu denk ik: had ik het maar eerder gedaan. Elke week hebben Ingrid en ik even contact via Skype, email of telefoon. We bespreken kort wat de komende week belangrijk is. Daarna hoef ik me eigenlijk nergens meer druk over te maken. Ingrid weet van aanpakken en is wat dat betreft ook nog eens betrouwbaar. Je weet dat als het af moet, het dan ook op tijd af is. Daar zorgt ze wel voor. Heeft ze iets niet eerder gedaan of kent ze het programma niet? Geen probleem. Dan zorgt ze zelf dat ze binnen een korte tijd het programma en de materie beter beheerst dan dat we vaak zelf doen. Zou ik Ingrid dan ook aanbevelen? Jazeker….Ingrid is een geheim wapen voor iedere “slimme” ondernemer!”
Ingrid is een topper

Het is een feestje om met haar samen te werken. Waarom? Omdat Ingrid een harde werkster en een echte teamplayer is. Daarnaast is ze erg technisch en dat is voor onze klant die werkt met Kartra, een systeem dat in het voorjaar pas op de markt is gekomen, erg handig. Ingrid helpt onze klant met de complete inrichting. En wat blijkt….Ingrid draait hier haar hand niet voor om. Ze verdiept zich in het systeem en voilà….na een aantal dagen is de mailflow ingericht en de salespagina gebouwd. Zit het even tegen dan geeft ze niet op. Ze gaat door totdat ze het probleem ziet, waarna ze het adequaat oplost. Verder is Ingrid loyaal, gedreven, snel en prettig in de omgang!
Transparant, snel & accuraat

Ingrid heeft voor mij een prachtige website gemaakt. Ze heeft daarbij mijn wensen goed in kaart gebracht en deze perfect omgezet naar de website. Het contact was plezierig. Ingrid maakt duidelijke afspraken, is heel transparant over prijzen en betaling, reageert snel en accuraat, staat open voor feedback en denkt met je mee om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik ben enorm blij dat ik Ingrid gevonden heb!

Work smarter, not harder!

Scroll naar top

Aan de slag met MailerLite

Gratis Nederlandstalige handleiding