Technisch Virtual Assistant

Technisch virtual assistant . . . . wat is dat eigenlijk?

Een virtual assistant (VA) is een professional die ondernemers in hun werkzaamheden ondersteunt en adviseert. De werkzaamheden worden op afstand – vanuit een eigen werkplek – online uitgevoerd. Een VA is zelf ondernemer en kan een breed scala aan werkzaamheden uit handen nemen. Maar vrijwel elke VA heeft wel een eigen expertise. Een technisch virtual assistant houdt zich voornamelijk bezig met de techniek die gepaard gaat met het online ondernemen. Denk daarbij aan het inrichten van allerlei tools en programma’s, het bouwen van websites en het inrichten van online leeromgevingen.

Heb jij mooie plannen voor jouw business, maar krijg je die maar niet van de grond omdat er simpelweg te weinig uren in de dag zitten of omdat je geen zin hebt in de techniek? Schakel dan mijn hulp in.

Let's work together and make it happen!
Ingrid Meijer - OnlineTechie - technisch virtual assistant & MailerLite expert

Wat kan ik voor jou betekenen?

E-mailmarketing

Aanmaken mailflows & automations
Aanmaken sjablonen voor nieuwsbrief & mails
Versturen nieuwsbrieven & campagnes
. . . en nog veel meer . . .

WordPress websites

Plaatsen & wijzigen content
Plaatsen nieuwe blogberichten
Koppelen met e-mailmarketing systeem
. . . en nog veel meer . . .

Online leeromgevingen

Aanmaken nieuwe cursussen
Plaatsen en wijzigen content
Instellen van notificaties
. . . en nog veel meer . . .

Webinars

Inrichten webinarsysteem
Aanmaken nieuwe webinars
Klaarzetten follow-up e-mails
. . . en nog veel meer . . .

Heb je andere technische taken die je wilt uitbesteden? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik heb ervaring met o.a. de volgende tools & programma’s: MailerLite, ActiveCampaign/MailBlue, MailChimp, WordPress (Gutenberg block Builder, Elementor, Divi, Beaver Builder), Phoenix, LearnDash, Tutor LMS, Huddle, WebinarGeek, Calendly, Plug & Pay, Vimeo, Zapier.

Goed om te weten: als technisch virtual assistant hanteer ik het principe “jij zorgt voor de inhoud en ik regel de techniek”. Jij bent dus zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van alle teksten & materiaal dat ik nodig heb bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden.

Geheim wapen voor iedere slimme ondernemer

Lang had ik het voor me uitgeschoven. Werken met een VA? Dat was niets voor mij. Dat zal wel een heleboel gedoe opleveren…. Nu denk ik: had ik het maar eerder gedaan. Elke week hebben Ingrid en ik even contact via Skype, email of telefoon. We bespreken kort wat de komende week belangrijk is. Daarna hoef ik me eigenlijk nergens meer druk over te maken. Ingrid weet van aanpakken en is wat dat betreft ook nog eens betrouwbaar. Je weet dat als het af moet, het dan ook op tijd af is. Daar zorgt ze wel voor. Heeft ze iets niet eerder gedaan of kent ze het programma niet? Geen probleem. Dan zorgt ze zelf dat ze binnen een korte tijd het programma en de materie beter beheerst dan dat we vaak zelf doen. Zou ik Ingrid dan ook aanbevelen? Jazeker….Ingrid is een geheim wapen voor iedere “slimme” ondernemer!

Transparant, snel & accuraat

Ingrid heeft voor mij een prachtige website gemaakt. Ze heeft daarbij mijn wensen goed in kaart gebracht en deze perfect omgezet naar de website. Het contact was plezierig. Ingrid maakt duidelijke afspraken, is heel transparant over prijzen en betaling, reageert snel en accuraat, staat open voor feedback en denkt met je mee om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik ben enorm blij dat ik Ingrid gevonden heb!

Werk met mij

Ik bied support in de vorm van strippenkaarten. Deze geven jou volledige flexibiliteit. Jij schakelt alleen mijn hulp in op die momenten dat je het ook echt nodig hebt. Een strippenkaart is 6 of 12 maanden geldig. Ik geef je een seintje wanneer ca. 75% van de tijd is verbruikt en laat je weten wanneer je strippenkaart dreigt te verlopen. Want ongebruikte uren komen te vervallen en dat zou zonde zijn.

5 uur support

- strippenkaart -
250
 • flexibel inzetbaar
 • 12 maanden geldig
 • niet gebruikte uren vervallen
 • betaling vooraf

10 uur support

- strippenkaart -
475
 • flexibel inzetbaar
 • 12 maanden geldig
 • niet gebruikte uren vervallen
 • betaling vooraf
populair

15 uur support

- strippenkaart -
675
 • flexibel inzetbaar
 • 12 maanden geldig
 • niet gebruikte uren vervallen
 • betaling vooraf

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.
Voor samenwerking op (eenmalige) projectbasis geldt een uurtarief van 55,00 exclusief btw.

Scroll naar top

Aan de slag met MailerLite

Gratis Nederlandstalige handleiding