Website laten maken

Je website is het visitekaartje van jouw bedrijf en van jou als ondernemer. Super belangrijk dus!

 • Ben jij toe aan een (nieuwe) betaalbare website?
 • Wil jij een website zonder al te veel toeters & bellen?
 • Wil jij een functionele website die overzichtelijk is voor jouw bezoekers?

Dan nodig ik je uit om samen met mij aan de slag te gaan met jouw ideale website. Jij levert de input en ik doe de rest. 🙂

Website laten maken

Jouw website bouwen we in WordPress. Waarom? Omdat WordPress de meeste flexibiliteit biedt. Wil jij jouw website later uitbreiden met een webshop of een online leeromgeving, dan zit je met WordPress altijd goed. Verder gebruik ik het WordPress thema Astra Pro en de website builder Elementor Pro. Elementor werkt met een handige drag & drop builder waarbij elk onderdeel van jouw website kan worden vormgegeven zonder dat er codetaal aan de pas komt. Hierdoor kun jij later zonder problemen zelf jouw nieuwe website beheren en wijzigingen aanbrengen.

Conform huisstijl

Herkenbaarheid is belangrijk. Uiteraard werk ik met jouw eigen fonts, afbeeldingen en kleuren. Jouw huisstijl komt duidelijk naar voren op jouw nieuwe website.

Mobielvriendelijk

Steeds meer mensen internetten op hun tablet of mobiel. Jouw website is daarom op alle soorten apparaten goed en zonder problemen te bekijken.

Keep it simple

Ook voor jouw website staan eenvoud én functionaliteit voorop. Geen afleiding door onnodige toeters en bellen. Jouw boodschap staat centraal.

Zo gaan we te werk

Kennismaking

We starten met een videocall zodat we rustig kennis kunnen maken en kunnen voelen of er een klik is tussen ons. Uiteraard bespreken we ook jouw wensen met betrekking tot je nieuwe website.

Voorstel

Wanneer we besluiten om met elkaar in zee te gaan, ontvang je van mij binnen 24 uur een definitief – op maat gemaakt –  voorstel met vermelding van de prijs en de gemaakte afspraken.

Vragenlijst

Zodra ik jouw akkoord heb ontvangen, gaan we aan de slag. Je ontvangt van mij een uitgebreide vragenlijst. Jij beantwoord alle vragen zo compleet en uitgebreid mogelijk.

Aanleveren materiaal

Naast de ingevulde vragenlijst, ontvang ik van jou al het materiaal dat ik nodig heb voor het bouwen van je site, zoals logo, teksten, foto’s en afbeeldingen.

Eerste opzet & feedback

Ik maak een eerste ruwe opzet van de site waarop jij vervolgens jouw eerlijke feedback geeft.  We bespreken deze feedback zodat ik weet of ik op de goede weg ben en wat jij liever anders wilt.

Bouwen website

Vervolgens bouw ik jouw volledige website. Houdt er rekening mee dat deze bouwfase ca. twee weken in beslag neemt (de opleverdatum leggen we in goed overleg vast).

Twee correctierondes

Daarna volgen twee correctierondes waarbij jij alle wijzigingen die jij nog wenst aan mij door kunt geven. Deze voer ik z.s.m. uit. Heb je meer rondes nodig, dan geldt hiervoor een uurtarief van € 55,00 excl. btw.

Oplevering

Ik lever de website op. Je ontvangt daarna uitleg over je website zodat je zelf weet hoe je je website kunt beheren, up-to-date kunt houden en kunt wijzigen.

Ingrid heeft voor mij een prachtige website gemaakt. Ze heeft daarbij mijn wensen goed in kaart gebracht en deze perfect omgezet naar de website. Het contact was plezierig. Ingrid maakt duidelijke afspraken, is heel transparant over prijzen en betaling, reageert snel en accuraat, staat open voor feedback en denkt met je mee om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik ben enorm blij dat ik Ingrid gevonden heb!

Deze ondernemers gingen je voor...

Website laten maken

vanaf € 597 excl. btw
 • Installatie WordPress, thema & page builder
 • mobielvriendelijk design conform jouw huisstijl
 • maximaal 5 pagina's
 • Installatie plugins voor SEO, beveiliging & anti-spam
 • Licentiekosten 1 jaar
 • Betaling 50% vooraf en 50% bij oplevering
 • Extra pagina’s en functionaliteiten op aanvraag & tegen meerprijs.
 • Exclusief domeinnaam en hosting.
 • Licentiekosten voor het 1e jaar zijn inbegrepen. Daarna breng ik hiervoor € 45,00 per jaar (excl. btw) in rekening.
  Laat je jouw website door mij onderhouden, dan zijn deze kosten inbegrepen bij het onderhoudsabonnement.

Website onderhoud

Een WordPress website heeft regelmatig onderhoud nodig. Het is onder andere belangrijk om de versie van WordPress up-to-date te houden en ook je thema en plugins zullen zo nu en dan bijgewerkt moeten worden. 

Ook zul je af en toe wat informatie op je site moeten wijzigen of aanvullen en wil je met enige regelmaat een nieuw blogartikel plaatsen.

Een website is dus eigenlijk nooit helemaal af…. 🙂

Nu kun je dit prima allemaal zelf doen. Maar misschien heb je daar helemaal geen zin in. 

In dat geval is mijn website onderhoudsabonnement wat voor jou. Ik zorg voor alle updates en maak dagelijks een back-up. Kleine wijzigingen en aanvullingen kun je ook bij mij neerleggen, want bij het abonnement zijn 15 minuten per maand aan support inbegrepen. Verder zijn ook de jaarlijkse licentiekosten voor thema, page builder en anti spam plugin bij de prijs inbegrepen.

Website onderhoud

jaarabonnement
220 per jaar / excl. btw
 • Dagelijkse back-up
 • Wekelijkse updates WordPress, thema & plugins
 • 15 minuten website support per maand
 • Licentiekosten
Scroll naar top

Aan de slag met MailerLite

Gratis Nederlandstalige handleiding